Reinigingstabletten

€ 4,50
incl. BTW, excl. levering
Niet in voorraad
 • Productinformatie

  Deze manier van schoonmaken is enkel toepasbaar bij toestellen achter het oor met op maat gemaakte oorstukken. De kanaaltjes in deze oorstukken kunnen verstopt geraken door oorsmeer of huidschilfers. Om de kanaaltjes terug vrij te maken, dient u het volgende te doen:

  Stap 1

  Trek het oorstuk met het plastic buisje los van het hoortoestel. Neem een reinigingstablet en doe het in een glas met lauw water. Doe dan beide oorstukken in dit glas en laat 15-30 minuten inwerken, niet langer! Wilt u vermijden dat u de oorstukken aan de verkeerde kant terug vastmaakt aan uw hoortoestellen, kan u de oorstukken apart schoonmaken en is een halve tablet voldoende.

  Stap 2

  Nadat de oorstukken een half uur in water hebben gelegen, haal je ze eruit en spoel je ze af onder de kraan. De buitenkant kan je afdrogen met een doek.

  Stap 3

  Blaas de binnenkant van de oorstukjes droog met een peer. Één peer kan je gratis afhalen in de Hoorba(a)r na aankoop van je hoortoestel. Wanneer de oorstukjes droog zijn, maak je ze terug vast aan de oorhaakjes van de hoortoestellen. Let op dat je het juiste oorstukje vastmaakt aan het juiste hoortoestel!

 • Stel een vraag
 • Levering

  De levertermijn bedraagt 1 à 2 werkweken.