Service & garantie

De Hoorba(a)r onderscheidt zich in het geven van een uitstekende service:

  • Wij helpen slechthorenden in hun zoektocht naar een betere communicatie en dit zonder tijdsdruk;
  • Wij willen mee voorkomen dat lawaai jouw oren (verder) beschadigt door het voorzien van gehoorbescherming;
  • Wij beschermen de oortjes van de allerkleinsten tegen water en dit tegen de beste prijs;
  • Bij twijfels over je gehoor of wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar je gehoor, wordt dit gratis voor jou onderzocht door onze audiologen/audiciens.

Hoortoestellen

De hoortoestellen worden voorzien in een kleur die goed past bij jouw haarkleur en er wordt gekeken welke prijs/kwaliteit het beste bij jou past. Na je goedkeuring worden de toestellen besteld en kan je deze, mits voorschrift, minstens 3 weken gratis uitproberen. Wanneer je tevreden bent en de hoortoestellen wilt behouden, behandelt de audicien de administratie die nodig is voor je aanvraag tot tussenkomst bij het RIZIV.

Je kan steeds na afspraak langskomen in één van onze Hoorba(a)rs voor verdere vragen of opmerkingen, ook na de 5 jaar garantie. Ook zien wij je graag halfjaarlijks terug ter nazicht en onderhoud van jouw hoortoestel/len.

Hulpmiddelen

Ook het gebruik van hulpmiddelen wordt je met hand en tand uitgelegd. Daarnaast kijken onze audiciens na of je in aanmerking komt voor een aansluiting bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap. Indien dit het geval is, word je door onze audiciens begeleid in de aanvraag.

Gehoorbescherming

Bij de Hoorba(a)r beschikken we over de nodige kennis en expertise om jou te begeleiden bij het kiezen van de juiste gehoorbescherming. Het verschil tussen de verschillende soorten gehoorbescherming wordt toegelicht, zodat je een doordachte keuze kan maken. Als je je gehoorbescherming komt halen, doen we een lektest om te kijken of de gehoorbescherming optimaal past.