Wie zijn wij?

Veerle Verhoeven

Veerle studeerde af in december 2006 als logopediste en behaalde een Professionele Bachelor in de Logopedie. Aanvankelijk wou zij als logopediste gaan werken en dacht ze een extra diploma Audiologie op haar curriculum vitae te kunnen plaatsen. Tijdens deze studie ontdekte Veerle dat haar passie lag binnen Audiologie. In 2008 behaalde ze een Professionele Bachelor in de Audiologie met onderscheiding. Twee maanden later is ze beginnen werken in de Hoorba(a)r. Eigen opzoekwerk is de beste leerschool.

"Ik help de mensen zoals ik zelf geholpen wil worden."

Liese Van Hertum

In 2009 is Liese afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool (Bachelor met onderscheiding) in Gent en anderhalve maand later begonnen bij de Hoorba(a)r. Liese kunnen we het beste omschrijven als een optimist en een zeer gemotiveerd persoon om ons cliënteel op een klantvriendelijke manier te helpen.

"Ik ga steeds opzoek naar een fijne oplossing die werkt voor de klant."

Lieze Plessers 

Lieze behaalde haar diploma logopedie in 2010, in 2012 haalde ze haar diploma Audiologie met grote onderscheiding aan de Artevelde hogeschool in Gent. Na haar studies heeft Lieze 5 jaar gewerkt in een revalidatiecentrum voor dove en slechthorende kinderen in Brussel. Vanaf 2017 werkt Lieze bij de Hoorbaar. We kunnen Lieze het best omschrijven als een gepassioneerd en geëngageerde audiologe die het ongeloofelijk vindt om te zien hoe een goede gehooroplossing het leven van mensen kan veranderen. 
 

"Het leukste aan de job vind ik samen met mensen kiezen voor een goede prijs-kwaliteit oplossing en mensen zo terug gelukkig maken met hun gehoor."