Premium ++

Het ‘Premium ++’ hoorapparaat is het meest kwalitatieve toestel uit ons gamma en beschikt over tal van gesofisticeerde functies en snufjes. De toestellen trachten om het geluid op een zo natuurlijk mogelijke manier door te geven aan de hersenen. Met deze toestellen neemt u gemakkelijker spraak en geluid waar vanuit alle richtingen én blijft u zich bewust van alle geluiden om u heen, waar u ook bent. De toestellen hebben een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, u hoort meer details. 

Met de Premium ++ toestellen heeft u een zeer duidelijk bewustzijn waar u zich bevindt t.o.v de spreker en het lawaai. 
Ook de muziekbeleving wordt zeer intens dankzij de complexe verwerking. 

Achtergrondgeluiden en ruis

De toestellen bevatten een unieke lawaaionderdrukking, in situaties met meer lawaai gaan deze toestellen automatisch gerichter functioneren. 

Bovenden bevatten de hoortoestellen een zeer krachtige WindGuard - windruisonderdrukker.

Banden

Hoe meer 'banden' je apparaat heeft, hoe meer verfijnd en natuurlijk het geluid klinkt. Dit hoortoestel beschikt maar liefst over 17 banden, wat deze hoortoestellen uiterst gevoelig laat werken. 

Overige functies

Deze toestellen zijn in staat om complexe muziek te herkennen en zorgen voor een briljante muziekbeleving. 
Deze toestellen detecteren oververwachte krachtige geluiden en trachten deze te dempen. Op deze manier zal u minder schrikken, waardoor u meer comfort ondervindt van de hoortoestellen.
De toestellen bevatten de functie 'Binaurale Directionaliteit III', die ervoor zorgt dat u bewust blijft van de geluiden om u heen, ondanks dat u zich richt op de geluiden die u wil horen. Met deze functie zal u, tijdens een gesprek dat u heeft, iemand horen roepen aan de andere kant van de kamer.
Bovendien bevatten de toestellen de functie 'spatial' sence, waardoor u weer hoort waar alle geluiden vandaan komen.

De toestellen bevatten een ear-to-ear communicatie, wat het mogelijk maakt om data uit te wisselen tussen 2 hoortoestellen.
Bij het gebruik van de ComfortPhone wordt het volume van het 2de hoortoestel zachter gezet tijdens het telefoneren.

Herlaadbare optie  

Via een eenvoudige lader worden de toestellen opgeladen. De hoortoestellen zijn in 3 uur volledig opgeladen. En een volle lader kan de hoortoestellen tot drie keer toe de hoortoestellen draadloos opladen.
De hoortoestellen worden uitgeschakeled op het moment dat ze in de lader geplaatst worden en gaan automatisch aan zodra ze uit de oplader worden genomen.

Connectiviteit

De Advanced hoortoestellen zijn MFi, made for Iphone, wat een draadloze streaming naar de hoortoestellen mogelijk maakt. 
De hoortoestellen zijn ook compatibel met Androidsystemen: versie 10. Versie 9 en lager van Android kunnen aangesloten worden op de hoortoestellen via een Telephone Clip. 

De hoortoestellen kunnen eenoudige bediend, aangepast worden met de verschillende Apps. 

Categorie Premium
Garantie 5 jaar
Verwerking geluid 17 banden
Gebruik Automatisch
Programma's Rustige situaties, Spraak in klein gezelschap, Spraak in lawaai, Buiten en Muziek (complex)
Functies voor beter verstaan Noise Tracker II, Top Gesynchroniseerde SoftSwitching, Spatial sence,Binaurale directionaliteit III, Autoscope directionaliteit, Ear-to-Ear communicatie
Functies voor beter comfort Fluitonderdrukker, WindGuard Top, ComfortPhone, Binaurale Environmental Optimiser
Prijs Prijs op aanvraag. Mogelijk heb je recht op een tussenkomst van de ziekteverzekering.
Klik hier voor meer info van je mutualiteit.

Wens je meer info, een gratis hoormeting of wil je dit hoorapparaat 1 maand vrijblijvend testen?

Maak een afspraak