Gehoorbescherming op maat

FullSizeRenderJe hebt het wellicht al eens meegemaakt: een vervelende piep of ruis in je oren nadat je een tijd in het lawaai hebt gestaan. Gelukkig verdwijnt dit vervelende geluid meestal geleidelijk. Toch is dit een teken dat je gehoor beschadigd werd. Wanneer dit herhaaldelijk gebeurt ontstaat er meer en meer schade en verdwijnt de piep niet meer. Omdat dit proces onomkeerbaar is, is het belangrijk je oren goed te beschermen. Dit kan met standaard oordoppen of met gehoorbescherming op maat.

Unieke filters

De meeste van onze doppen, of dit nu standaard of op maat gemaakte doppen zijn, zijn voorzien van een unieke filter. Deze filter zorgt ervoor dat de omgevingsgeluiden gedempt worden tot een veilig niveau maar dat je de gesprekken rondom je nog wel goed kan verstaan. Iedere activiteit vraagt een specifieke demping. Daarom zijn er aparte filters voor muziek, motorrijden, klussen, zwemmen, reizen, slapen, schieten en lezen.

Bij gehoorbescherming op maat uit deze uniekheid zich in zowel de filter als de vorm en uitwerking van de gehoorbescherming zelf.

 

Op maat gemaakte oordoppen bieden een optimaal comfort en een maximale bescherming. Hiervoor wordt er een afdruk gemaakt van het oor. Wanneer je de doppen komt afhalen, wordt er een lektest uitgevoerd. Hiermee kunnen we controleren of de oordoppen goed afsluiten. Zo ben je 100% zeker dat je oren goed beschermd zijn.

Maak een afspraak

Wens je liever een snelle oplossing? Neem dan een kijkje in onze webshop!