Over ons

Geschiedenis

De Hoorba(a)r werd opgestart als Optiek en Hoorcentrum in januari 2000. Tot midden 2008 konden mensen terecht op zes verschillende locaties. De laatste acht jaren zijn er maar liefst nog negen winkels bijgekomen.

In heel Limburg

Waar we eerst beschikbaar waren in Zuid-Limburg, zijn we nu te bereiken verspreid over heel Limburg. Je vindt ons dus ook dichter bij jou thuis!

Op elke locatie kun je, na afspraak, terecht bij een audioloog van de Hoorba(a)r voor professioneel advies en begeleiding bij de aankoop van hoortoestellen, oordoppen, hulpmiddelen enz.

Gediplomeerde audiologen

Elke audioloog in de Hoorba(a)r is een gediplomeerd audioloog, gecertificeerd door het RIZIV.

Hoorba(a)r als coöperatieve organisatie?

Een coöperatieve voert een (economische) activiteit uit, maar in tegenstelling tot een kapitaalsvennootschap wordt die niet gebruikt voor persoonlijke verrijking, wel om doelstellingen op sociaal, maatschappelijke en/of ecologisch vlak te realiseren. Onze CVBA Hoorba(a)r verenigt mensen op vrijwillige basis om een gemeenschappelijke economische behoefte te realiseren. Ze zijn samen eigenaar en conroleren het bedrijf op een democratische wijze en met een brede maatschappelijke visie, zonder persoonlijke verrijking als streefdoel.

In samenwerking met Febecoop promoten en verdedigen we dit bedrijfsmodel.