Nazorg

Onze service houdt niet op bij de aankoop van je hoorapparaat. Indien je bij de Hoorba(a)r een hoortoestel koopt, zorgen wij ervoor dat je er de volgende jaren optimaal mee blijft horen. En dit volledig kosteloos. Dit doen we aan de hand van halfjaarlijkse controles, een tweejaarlijkse gehoortest en gratis reparaties.

Halfjaarlijkse controles

Ieder half jaar vragen wij je om bij ons langs te komen voor een gratis controlebeurt. Tijdens deze controle wordt je hoortoestel tot in detail nagekeken en schoongemaakt. Onderdelen worden vervangen en de instellingen worden nagekeken en waar nodig bijgewerkt.

Tweejaarlijkse gehoortest

Iedere 2 jaar wordt een gratis gehoortest uitgevoerd. Wanneer het gehoor veranderd is passen wij de versterking van je hoortoestel aan op basis van de nieuwe gehoorresultaten. Zo ben je zeker dat je steeds de meest optimale versterking krijgt.

Gratis reparaties

Een goed onderhouden hoortoestel presteert beter en gaat langer mee. Wanneer er zich toch defecten zouden voordoen, wordt het toestel 5 jaar lang gratis gerepareerd, op voorwaarde dat je het toestel op normale wijze gebruikt.

Maak een afspraak